Kiválasztás folyamata

Ha szívesen dolgoznál nálunk, de nincs aktuális önéletrajzod, akkor is várjuk jelentkezésed. A kiválasztás folyamatában a humánerőforrás munkatárs és a szakterületi vezető vesz részt. A toborzás lezárása 4-10 hetet is igénybe vehet. A személyes interjúkat székházunkban a Pécs, Nyugati ipari út 8. szám alatt tartjuk.

Jelentkezés

A kiválasztott pozícióra a karrier oldalunkon az álláshirdetés alatt, a JELENTKEZEM feliratra kattintva tudod beküldeni pályázatodat.

Visszaigazolás

Állásra jelentkezésed befogadásáról automatikus visszaigazolást küldünk, és a személyes adataidat az adatvédelmi szabályaink szerint kezeljük.

Személyes interjú

Az előszűrést követően meghívunk egy személyes- vagy videóinterjúra, ahol jobban megismerheted a pozíció kínálta lehetőségeket, és mi is teljesebb képet kapunk rólad.

Feladat bemutatása

Lehetőséget biztosítunk, hogy megismerd a munkakört, a környezetet és a leendő kollégákat egy-két órás személyes látogatás keretében.

Ajánlattétel

Sikeres bemutatkozás esetén ajánlatot teszünk, és egyeztetjük a belépés folyamatát.

Toborzás lezárása

Minden jelentkezőnek, aki nem került kiválasztásra, értesítést küldünk. A személyes adataidat az adatvédelmi szabályaink szerint megőrizzük, és felvesszük veled a kapcsolatot, új, releváns pozíció esetén.